Saltar al contenido
MASQUEPROYECTORES

Cinema d’estiu per ajuntaments 2021 cat

El cinema a l’aire lliure y l’autocine a la mida de qualsevol espai..

Qualsevol parc, plaça, rambla es converteix en un cinema d’estiu.

Pots disposar dels equips de projecció en règim de lloguer, també podeu adquirir-los per a tenir major continuïtat. Tal vegada l’ajuntament vol organitzar un cicle de cinema i relacionar-lo amb un altre concepte com per exemple la gastronomia.

En la nostra experiència hem apreciat que és tot un èxit, fusionar idees amb el cinema és un recur d’entreteniment eficaç . 

Si el que vols és informació sobre els millors equips per al teu projecte, sense dubtar-lo consulta’ns per a rebre assessorament sense cap compromís, realitzem projectes a mesura tant en cinemes a l’aire lliure com en instal·lacions fixes o discontínues. 

En aquesta web trobaràs informació rellevant, però per a qualsevol ampliació d’informació contacta’ns, responem en menys d’1 hora.

En la informació que oferim també podràs veure alguns preus, però recorda que:

Realitzem projectes a individualitzats, tal vegada ja tens l’equip de so i només necessites la projecció o a l’inrevés, és igual, som professionals de l’Audiovisual i prometem no defraudar-te.

Consulteu ara mateix!

Ver la página

Algunes cotitzacions de referència, demaneu el vostre pressupost.

Vull un pressupost i/o informació sense compromís


Emplena el següent formulari i et responem en menys d’una hora.


Llegeix la nostra actualitat del nostre Blog

Interesantes artículos sobre experiencias que te van a desvelar curiosidades del cine y del audiovisual.

Title
El cine de verano en 7 Tips

Equipos esenciales para un cine de verano y algunas singularidades.

Title
Cine al aire libre en época de Covid

El cine especial que emerge de la situación sanitaria augura buenas expectativas pero requiere de nueva tecnología y nuevas formas de organizarse.

Title
Cine nómada, ¿sabes lo que es?

Disfruta del cine en cualquier lugar durante un largo fin de semana o durante las vacaciones, te va a proporcionar momentos de cine para todos los públicos.

Puedes contactar con nosotros a través de este formulario genérico, también por correo a produccion@masqueproyectores.com y a los teléfonos 93 1120156 , 619 25 5050 y 611 480740

X